Форма входа

Поиск

Календарь

«  Октябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2015 » Октябрь » 4 »
12:56

26 вересня у м. Коростені відбувся показ ексклюзивних прикрас від дизайнера Каті Залужної, в якому прийняли участь відомі жінки України та дітки сироти з коростенського дитячого будинку на сімейному фестівалі "Родина FEST".

 Організаторами першого сімейного фестивалю «РОДИНА FEST» в Коростені став Благодійний фонд «Співчуття» під патронатом міського голови. Більше двох тисяч коростенців завітали на захід та весело і активно провели час. Різноманітні майстер-класи для дітей та дорослих, сімейні змагання та багато-багато іншого чекало на гостей фестивалю.

«Ми навіть не могли собі уявити, що на наш фестиваль прийде така велика кількість родин з дітьми. Це таке щастя бачити усміхнених діточок та розуміти, що вони мають повноцінну сім'ю!» – прокоментувала організатор фестивалю, президент Благодійного фонду «Співчуття» Катерина Кібарова.

В рамках «РОДИНА FEST» пройшли змагання зі Street Workout, де коростенці змогли продемонструвати, що вони ще й дуже спортивні. А гарний настрій та неймовірно веселий темп заходу задавав ведучий Нового каналу – Рікі Абзац.

«Сім'я – це найважливіша складова суспільства. Коли сім'я повноцінна, коли в неї кожен на своєму місці, тільки тоді вона стає основою громадянського суспільства. Тому популяризація сімейних цінностей, здорового способу життя та толерантного відношення до інших є одним з найважливіших кроків на шляху до цілісної і щасливої України», – відмітив Олексій Горбанський – засновник Благодійного фонду «Співчуття» та організатор фестивалю.

Маємо надію, що фестиваль буде мати продовження і ще багато раз згуртує коростенські сім'ї в одну велику родину!

Просмотров: 480 | Добавил: ВАРЕНЬКА | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]